Меню
Your Cart

Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 39 ЛВ.Стандартни условия за доставка на стоки, поръчани в WWW.OFFICECENTER.BG
 

§  Стандартните условия за доставка са валидни, ако не са упоменати други специални условия в методите на доставка при финализирането на поръчката.

§  ​Доставката на всички продукти, поръчани през Officecenter.bg се доставят чрез куриерска фирма СПИДИ, ЕКОНТ или служител на Officecenter.bg (за град София).

§  Всички посочени по-долу срокове са ориентировъчни и не са гарантирани. Възможно са забавяния, породени от текущ график на куриерските компании.

 По време на финализиране на Вашата поръчка Вие имате възможност за избор на няколко варианта за доставка на поръчаните от Вас продукти:

Доставка с куриер на Officecenter.bg - само за гр. София (При покупки над 39 лева - БЕЗПЛАТНА, при покупки до 39 лв. - 3.90 лв.) - Обработката на поръчката и доставката се извършва в рамките на до 2-3 работни дни от куриер, служител на Officecenter.bg. Стандартната доставка при поръчка на продукти и услуги над 39 лева е БЕЗПЛАТНА, а при поръчка на продукти и услуги до 39 лева е 3.90 лв. с ДДС и се начислява към самата поръчка. Можете за заплатите своята поръчка в брой или с банкова карта (куриерите на Officecenter.bg разполагат с ПОС терминали).
Доставките се издърваш до точен адрес от Понеделник до Петък, с възможност за доставка в Събота до офис на куриер. За град София предлагаме доставка и в Събота до точен адрес с наш куриер.
* Всички пратки пътуват с опция "преглед" и застраховка.

Доставка с куриерси компании СПИДИ и ЕКОНТ (При покупки над 39 лева - БЕЗПЛАТНА, при покупки до 39 лв. - 3.90 лв.) - Обработката на поръчката и доставката се извършва в рамките на до 2-3 работни дни. Стандартната доставка при поръчка на продукти и услуги над 39 лева е БЕЗПЛАТНА, а при поръчка на продукти и услуги до 39 лева е 3.90 лв. с ДДС и се начислява към самата поръчка. Можете да изберете доставка до точен адрес или доставка до офис на куриер. Можете за заплатите своята поръчка в брой или с банкова карта (куриерите на СПИДИ и ЕКОНТ разполагат с ПОС терминали)